Meerwaarde

Waarom zou u bij een ICT implementatie kiezen voor De Groot Projectmanagement?
Er zijn een aantal argumenten te noemen waarbij wij ons onderscheiden ten opzichte van andere leveranciers.

 • Onafhankelijkheid 
  De Groot Projectmanagement is niet gelieerd aan enige andere leverancier van softwareoplossingen en heeft geen eigen consultants in dienst waarmee min of meer verplicht een bepaald project gerealiseerd moet worden. Het klant belang staat dus altijd voorop!
 • Advies Leveranciers- en offerte selectie
  Klanten hebben vaak beperkte kennis van de geboden oplossingen door ICT-leveranciers en kunnen deze niet goed beoordelen. Nog steeds zijn er leveranciers die een onvolledige voorstelling van zaken geven en niet de oplossing kunnen bieden die de klant vraagt! Accountmanagers zijn vaak gedreven door  verkoop op de korte termijn (provisie) en nauwelijks gebaat bij een goede klantrelatie voor de lange termijn en worden vaak alleen afgerekend op omzet in deze economisch zware tijden. De Groot Projectmanagement heeft de kennis en kunde om U hierbij te helpen en kent de risico’s en struikelblokken van grote en complexe ICT-projecten.
 • Continuïteit
  De Groot Projectmanagement heeft de beschikking over meerdere projectmanagers en consultants waarbij wij de continuïteit van een grote organisatie kunnen bieden terwijl wij de slagkracht en flexibiliteit van een kleine organisatie hebben.

 • Flexibiliteit
  Geen standaard werktijden als het even tegen zit maar flexibiliteit waarbij werk in de avonduren of zaterdag mogelijk is. Als uw eigen organisatie (tijdelijk) onvoldoende projectmanagement capaciteit kan bieden, dan kan De Groot Projectmanagement deze adequaat invullen.
 • Groot netwerk
  De Groot Projectmanagement heeft een groot netwerk van uitstekende projectmanagers en consultants, zowel in loondienst als zelfstandig ondernemer. De Groot Projectmanagement kan, indien gewenst,  een compleet projectteam samenstellen van de beste ICT-professionals maar kan ook één goede leverancier adviseren terwijl het projectmanagement in handen van De Groot Projectmanagement blijft. Vaak is één goede leverancier met uitstekende projectmedewerkers te prefereren boven een projectteam dat uit verschillende bedrijven komt. Gebrek aan kennis, ervaring en/of capaciteit kunnen hier echter toch toe doen besluiten. Altijd het beste team voor uw project!